Централен офис

гр. София 1407
бул. "Джеймс Баучер" № 33Б
тел.: 02/ 86 86 099; 86 86 199
факс: 02/ 86 87 099

0 700 1 8885
на цената на 1 градски разговор


e-mail: sales@klivento.net, office@klivento.net


e-mail: service@klivento.net, accounting@klivento.net

Чугунени котли Италия с пелетни горелки Италия

обратно »


пелетни котли цени невероятни пелетни котли за всеки дом. Професионални пелетни котли цени. пелетни котли цени има в кливенто. кливенто са уникален представител на фирми, произвеждащи качествени пелетни котли цени. Когато дойде есена и студените дни, всеки се замисля за отопление и за цената му. Хората започват да се замислят с каква печка и какво гориво ще им е най изгодно. пелетни котли цени ще окажат много добре влияние на семейния бюджет, намалявайки разноските осезаемо.

 

пелетни котли цени можете да получите от наш представител на националния ни телефон. петените горелки са сравнително нова технология, която излозва пелетни пресовки от дървени честици. техният коефициент на полезно действие е много по-висок от стандратните дърва, а цената им излиза доста по-ниска. пелетни котли цени са изключително икномични и рентабилни

Нова, подобрена версия на чугунен котел SFL - три врати с висока ефективност. Лесно и удобно преминаване от режим на работа с дърва или въглища в режим на работа с пелети, посредством затваряне на горивната камера със съответстваща на използваното гориво вратичка.

Разполага с обемна горивна камера при компактни външни размери и широка врата за пълнене. Предлага се в комплект с регулатор на тяга, допълнителна клапа за димните газове и тава за пепел.

 

Мощност 19 - 50 kW.

 

Клас на ефективност 5 - EN 303-5 - на пелети

 

Гаранционен срок на чугунените глидери - 5 години

 

Могат да бъдат закупени по Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома (REECL) с 10% намаление.

 

 

Произведен от Ferroli Италия